• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Was een top dag met uitstekend eten...
20-03-2019
Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!
19-03-2019
Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!
19-03-2019
We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.
19-03-2019
Geen opmerkingen Goed geregeld en duidelijk uitleg
19-03-2019
Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.
27-08-2016
Was zeer gezellig en informatief en leuke en vrolijke gids. Bedankt.
19-03-2019
Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.
08-11-2012
Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.
19-03-2019
Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.
28-03-2018
De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.
20-03-2019
Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!
15-08-2016
Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.
28-08-2016
We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.
27-08-2016
Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!
28-08-2016