• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Alles was heel goed geregeld en we gaan zeker in de toekomst nog een keer via jullie boeken en een gezellige dag van maken!
28-08-2016
We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.
19-03-2019
De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!
28-03-2018
Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!
28-08-2016
Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.
20-03-2019
Ontzettende leuke dag gehad.
20-03-2019
Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!
14-08-2016
Goede begeleiding, enthousiast, leuk programma!
14-08-2016
Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!
28-03-2018
Ondanks dat wij veel te laat aankwamen, hebben we toch het hele programma kunnen volgen. Top ingespeeld op de last minute veranderingen. Ik zou jullie direct weer inhuren bij een volgend evenement.
28-03-2018
Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!
28-08-2016
Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.
19-03-2019
Veel succes verder en bedankt!!! Namens alle asperen allstars
14-08-2016
Goed geregeld, liep goed in elkaar over en alles lekker dicht bij elkaar. Eten was niet alles zoals we besteld hadden maar prima opgelost. Foto leuk maar wel erg routine matig, maar begrijp met zoveel toeristen dat het niet anders kan bijna.
19-03-2019
Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag
05-11-2012